10 Noviembre

2ª Festival de Mantres de Girona

ARTNAM es presenta com la feliç confluència de tres artistes en el seu dilatat viatge creatiu. El poder comunicatiu i terapèutic del so mitjançant la veu i una àmplia gamma de freqüències i timbres instrumentals són les eines que ARTNAM disposa en l’escena del concert. Improvisació, transmissió oral i versions escollides de músiques sagrades i populars integren el programa amb el qual els intèrprets faran vibrar el públic assistent.

AMB L’OBJECTIU ÚNIC DE BRESSOLAR ELS CORS

Sentir tranquilitat, pau i harmonia són reptes cada vegada més difícils d’aconseguir en les nostres atrafegades agendes. Aquest espectacle pretén ser un parèntesi, una alenada d’aire fresc pels nostres sentits, amb l’objectiu únic de bressolar els cors de tots els espectadors.

ARTNAM Experience és un espectacle poc convencional, una experiència musical lliure i compartida amb el espectador.

La veu com a instrument primordial, els cants harmònics, les flautes, acordions, bols, monocordi i percussions… ressonen progressivament en els diferents estadis de consciència amb freqüències i ritmes ben diferenciats, beneficiant el nostre cos i connectant directament amb la nostra pau interior.

El cant es aliment per l’ànima i per això ARTNAM Experience afavoreix espais amb la participació del públic.

Carlotta Broglia

www.asiasoham.com

Perepau Ximenis

DONDE

AUDITORI DE LA MERCÉ Girona de 18h a 00h

CONTACTO Y RESERVAS

PARA COMPRAR ENTRADA:

https://www.ticketea.com/entradas-festival-2n-festival-de-mantres-de-girona/?fbclid=IwAR0JUzmMsEThhWlPKEtzXYqokrnKKLap3Q7xqdEsNKC3FV1fUS_DnnWF2W

PROGRAMA DEL EVENTO